Til forsiden
Printvenlig side
Kontakt

Studerende


Uddannelse
Vi ser altid frem til at modtage studerende, da vi anser det for værdifuldt dels at medvirke til uddannelsen af kommende pædagoger, dels at åbne børnehaven for udefrakommende.

Inspiration
Under din praktik her kan du bringe os inspiration og se på vores hverdag med friske øjne. Samtidig håber vi naturligvis, at du får et godt udbytte af din studietid her.

Hvad vi bl.a. kan tilbyde studerende:

  • Viden om og indsigt i udviklingsmulighederne for børn med handicap.
  • Et tværfagligt undervisningstilbud, der sigter mod at uddannelsen udvikles og bevares på et fagligt højt niveau.
  • En hverdag, hvor den studerende får mulighed for at afprøve egne pædagogiske overvejelser i teori og praksis, støttet at husets tværfaglige team.
  • En børnehave, hvor vi i det daglige arbejde med børnene prioriterer etiske og humanistiske refleksioner, også set i relation til børn med anden etnisk baggrund end dansk.
Teams
Med forskellige overbevisninger og værdier er alle med til at skabe en spændende arbejdsplads i stadig forandring. Vi arbejder i teams. Og med bevidstheden om at vi er en del af en større organisation, bliver vores faglighed ikke kun relateret til samarbejdet med børnene, men i høj grad også til samarbejdet til vores kollegaer.Praktikstedsbeskrivelse anno 2016


(klik på ovenstående link)


cms by click-a-site

Lerbakkevej 3      2980 Kokkedal      Telefon: 72 56 53 34      E-mail:  jaka@fredensborg.dk